online-adverteren-google-adwords

Online Adverteren met Google Adwords

Google Adwords Certified Partner

Online adverteren kan met Google Adwords. Door deze internet marketing strategie toe te passen kunt u via het Google Adwords netwerk binnen luttele minuten bezoekers op uw website krijgen.

De advertenties worden op Google boven en aan de rechterkant van de natuurlijke resultaten weergegeven. Daarnaast kunt u ook online adverteren op het Google Display Netwerk. Hierbij wordt uw advertentie getoond op duizenden relevante websites die advertenties van Google publiceren.

Wij bieden al onze nieuwe klanten een Google Adwords voucher ter waarde van maar liefst €75 aan. Dit als dank voor het vertrouwen die u in ons stelt.

Wilt u onmiddellijk een groei van relevante bezoekers op uw site zien? Laat ons dan online adverteren met een Google Adwords campagne die bij u past. U bepaalt zelf hoeveel u maandelijks wilt uitgeven. Wij vragen slechts een éénmalige opstartkost voor het opmaken van de Google Adwords campagne en een lage maandelijkse beheerkost.

Beheert u momenteel zelf uw Google Adwords campagne? Indien ja, bent u ervan overtuigd dat u niet teveel geld uitgeeft? Waarschijnlijk niet. Laat ons uw Google Adwords campagne beheren. Zo zorgt u ervoor dat uw website de aandacht krijgt die het verdient bij het online adverteren met Google Adwords zonder dat u geld over de balk gooit.

Hoe werkt online adverteren met Google Adwords?
Google Adwords analyseert bij het online adverteren de gekozen landingspagina van elk zoekwoord en geeft een kwaliteitsscore aan het zoekwoord. Deze kwaliteitsscore zorgt samen met het geplaatste bod de uiteindelijke positie in de gesponserde zoekresultaten van Google.


Online Adverteren met Google Adwords

- we zetten een Google Adwords campagne op met advertentiegroepen
- we zoeken relevante zoekwoorden
- we schrijven relevante advertentieteksten
- we koppelen uw Google Adwords campagne aan Google Analytics
- we zorgen voor goede posities, lage kosten en uitstekende Click Through Rate
- we zorgen ervoor dat uw website binnen enkele minuten al bezoekers ontvangt
- we volgen uw project nauw op de voet na publicatie en sturen bij waar nodig
- we mailen maandelijks een overzicht van de campagne


Contacteer ons vandaag nog om uw Google Adwords project te bespreken en/of voor een vrijblijvende Google Adwords offerte.