hoog-in-google

Hoog in Google staan met uw website

Hoog in Google staan vergt expertise, kennis en heel veel geduld. Natuurlijke rankings behalen in Google neemt namelijk heel veel tijd in beslag. Maar hoe wording die posities nu eigenlijk gemaakt?

Er zijn meer dan 200 factoren die invloed hebben op de posities in Google. In de SEO wereld worden deze grotendeels in 2 delen onderverdeeld:

1. On-Page optimalisatie
2. Off-Page optimalisatie

Om hoog in Google te staan moet men heel veel aandacht besteden aan beide delen. On-Page optimalisatie zorgt voor 'Relevantie' en Off-Page optimalisatie zorgt voor 'Autoriteit en Vertrouwen' in Google. SEO Consultancy Services is uitermate gespecialiseerd in zowel On-Page als Off-Page optimalisatie zodat hoog in Google staan met uw website geen probleem vormt.

Wat doet SEO Consultancy Services voor u?
Wij zorgen ervoor dat uw website volledig zoekmachine vriendelijk is en dat uw doelstellingen behaald kunnen worden. Onze jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie zorgt voor hoge scores in de zoekresultaten van Google.


Wat doen wij om uw pagina's hoog in Google te krijgen?

- we voeren onderzoek uit naar veelgezochte zoekwoorden die relevant zijn
- we schrijven relevante meta tag data (title, description en keywords)
- we zorgen voor relevante web copywriting die zoekmachine vriendelijk is
- we zorgen voor een correcte opbouw van de pagina
- we maken nieuwe pagina's aan indien nodig
- we optimaliseren de afbeeldingen
- we gebruiken Google Analytics voor bezoekerscijfers
- we volgen uw project na publicatie nauw op en sturen bij waar nodig
- we werken aan uw autoriteit aan vertrouwen door middel van link building
- we mailen maandelijks een positierapport met resultaten
- we mailen maandelijks bezoekerscijfers van Google Analytics

 

Hoe gaan wij te werk?
De eerste fase om hoog in Google te staan is het zoekwoordonderzoek. De meest geschikte relevante zoekwoorden worden gezocht. U ontvangt een document met het volledig onderzoek waarbij we aanbevelingen geven. Eens we samen tot een definitieve keuze komen gaan we over tot het uitvoeren van de On-Page SEO criteria.

De tweede fase van uw zoekmachine optimalisatie project vindt plaats nadat we de definitieve posities van Google kennen. Het kan voorkomen dat u ondanks een perfect geoptimaliseerde pagina toch niet op de eerste pagina van Google staat. Dit heeft te maken met hoe goed uw competitie dit zoekwoord target. Om de resultaten toch nog positief te beïnvloeden beginnen we aan Off-Page optimalisatie. Dit onderdeel bestaat voornamelijk uit het plaatsen van links op externe websites. Lees hier meer over link building.

Wij kunnen voor u zowel consultancy als technische SEO Optimalisatie uitvoeren. SEO Consultancy Services is gevestigd te Gent, Oost-Vlaanderen, België.


Contacteer ons vandaag nog om hoog in Google te staan.